Kategori Nocturum NY

Christian Dahlqvist från Halland är nykterist och aktiv på sociala medier. Idag beskriver han för oss hur han tycker att alkoholen exponeras på Instagram en helg i maj!

En ny vecka har startat, och tittar jag i Instagram-flödet ser jag att många vänner har varit ute på trevligheter i helgen. Faktum är att jag tycker mig kunna se ökat antal bilder ju senare på kvällen/natten tiden visar. 

Är det så att vi blir generösa med att dela bilder desto tröttare vi blir?
 
Jag diskuterade detta lite med min fru här hemma för någon helg sedan, och har reflekterat extra på det följande helg. Det som jag kan konstatera är att det nog är ett alkoholintag som fungerar som katalysator. För många flöden börjar på en god middag, där man exempelvis tar ett gott vin till maten. (Hur ofta lyckas man ta ett dåligt vin?). Sedan kommer kanske en bild på någon drink, och allt eftersom tiden går kommer fler bilder som känns mindre och mindre relevanta, tills det blir suddiga bilder på en tom väg hem.
Håller ni med mig om att det syns i era sociala medieflöden att de  ni följer har blivit ”glada” av lite under västen, eller är det bara jag som satt på mig glasögon som filtrerar det jag vill se?
Senaste inläggen

Lämna en kommentar