Kategori Nocturum NY

Tillhör du den som har ätit gott, druckit lite mycket, rört på dig för lite och bara tagit det lugnt under semestern? Grattis, då kanske du tillhör dem som varje höststart får det dåliga samvetet som gör att du bara måste köpa ett ”gymkort” och nya träningskläder för att börja träna och bli ”fit”. De positiva effekterna av att man tränar, gärna regelbundet, är många och för att nämna några så blir du starkare, friskare och får mer energi. Kanske stryper du till alkoholkonsumtionen också och tar en vit månad, om något, så gör det att du snabbare får en positiv effekt av din träning. Dessutom så rensar du kroppen från en massa slaggprodukter och känner dig förhoppningsvis fräschare.

Mitt i denna nysatsning i ditt liv så kanske du går runt och funderar på vad du ska rösta på till valen den 19 september. Det är ett hav av information och löften, vad gynnar dig idag, vad gynnar dig om 10 år och vad gynnar Sverige? Har du varit nöjd med den nuvarande regeringen eller vill du ha förändringar? Det viktigaste är att varje medborgare i Sverige tar sin rösträttighet och utnyttjar den.

Med hösten så kommer mörkret och mysiga kvällar, kanske tänder du lite värmeljus och hittar kvalitetstid med dig själv och andra. Dricker varmt te eller kaffe och umgås med vänner och familj. Ser på film hemma eller går på bio. Tar på dig en halsduk, en varm kofta och sköna skor och promenera bland träd som tappar sina löv. Njuter av den friska luften och höstens färger eller kanske inte.

Det är många val vi tar i höst, vare sig det handlar om träning, valet den 19 september eller vad du ska göra på din egen tid. Lycka till med dina val!

/Zahra – Nocturum

Senaste inläggen

Lämna en kommentar