Kategori Nocturum

Innan sommaren slutade Oskar Jalkevik som verksamhetsledare för tankesmedjan. Nu är hans ersättare på plats – jag! Så vem är jag då? Jo, jag heter Josefine Larsson. Jag har utbildning i kommunikation och biblioteks- och informationsvetenskap, vilket jag tror kommer vara till stor nytta i jobbet på Nocturum. Just nu bor jag i Borås, men jag tänkte flytta till Stockholm när jag hittar någonstans att bo…

Just nu håller jag fortfarande på att sätta mig in i Nocturums arbete och funktion, och fundera över vad vi tillsammans ska fördjupa oss i i framtiden. Min ambition är att söka spännande samarbetspartners för seminarier och eventuella skrifter, med många olika personer och organisationer. Tanken är att blanda aktörer inom och utom nykterhetsrörelsen just för att finna de nya perspektiven på alkoholfrågan.

Några ämnen som startades igång i våras och som jag tar över kommer att handla om klassisk musik och om feministiska perspektiv på alkoholfrågan. Utöver det funderar jag just nu på vad Gud egentligen tycker om alkohol och hur de politiska ideologierna förhåller sig till frågan. Förhoppningsvis kommer vi få möjlighet att grotta ner oss vidare i de ämnena!

Om du undrar något eller vill tipsa om ett eget ämne du vill ha perspektiv på, hör gärna av dig! Jag finns på josefine.larsson@nocturum.se, och snart även på ett telefonnummer. Jag hoppas att vi ses på ett seminarium snart!

Senaste inläggen

Lämna en kommentar