Kategori Nocturum NY

Hur skulle Sveriges alkoholpolitik se ut utan ett alkoholmonopol? Vilka alternativ har vi? Kan vi hitta andra modeller än en som bygger på alkoholmonopolet? Dessa frågor och några till ställer vi oss den 18:e januari under temat Postmonopolism – en alkoholpolitik utan ett alkoholmonopol.

Tankesmedjan Nocturum bjuder in till ett samtal där vi vrider och vänder på vad som är möjligt i dagens och framtidens alkoholpolitik. Seminariet inleds med en lättare middag för att sedan gå över till en föreläsning av Lucas Nilsson, verksamhetsledare för Tankesmedjan Nocturum.

Seminariet avslutas med ett panelsamtal där Lucas Nilsson, Linda Engström (tidigare kommunikations- och påverkanschef, nu ansvarig för strategisk utveckling på IOGT-NTO) och Thea Andersson (författare för Timbrorapporten ”Ofullständiga Rättigheter” och tidigare förbundssekreterare för Liberala Ungdomsförbundet) medverkar.

Seminariet är den 18:e januari på Klara Södra Kyrkogata 20 och inleds 18:00, med slut ca 20:00. Seminariet inklusive lättare middag är gratis. För att få middag krävs anmälan till info@nocturum.se. Anmäl eventuell allergi/kostval.

Senaste inläggen

Lämna en kommentar