Kategori Nocturum

Att vi gör konstiga saker på fyllan är vida känt. Sannolikheten för att göra allt från pinsamma uttalanden till allvarliga våldsbrott ökar under påverkan av alkohol. Forskning visar att den som är påverkad av alkohol förstår konsekvenserna av sina handlingar, men nedvärderar konsekvenserna i större utsträckning än man gör vid nykterhet.

Fler övervakningskameror samt aktivt användande av mobilkameror och sociala medier gör att vi exponeras mer är någonsin. Kan risken för att handlingarna upptäcks och dokumenteras vara en faktor som uppvärderar konsekvenserna och där med gör att alkoholpåverkade inte gör dumma saker på fyllan i samma utsträckning?

Tankesmedjan Nocturum anordnar två förutsättningslösa seminarium där vi diskuterar hur våra alkoholbeteenden påverkas av det snabbt framväxande exponeringssamhället. Du behöver inte ha någon förkunskap för att delta, du bidrar med dina egna erfarenheter och tankar kring frågeställningen. Båda tillfällena diskuterar samma frågeställningar, välj det tillfälle som passar din kalender bäst.

Tillfälle 1: Måndag 15:e april klockan 18:30 – 20:30
Tillfälle 2: Onsdag 17:e april klockan 13:00 – 15:00
Plats: Bryggarsalen. Norrtullsgatan 12 N (tunnelbana Odenplan)

Klicka här för att se hela inbjudan som PDF-fil

Seminariet har redan varit och går således inte att anmäla sig till

Senaste inläggen

Lämna en kommentar