Kategori Nocturum

I slutet av 2011 fick jag frågan ifall jag ville jobba en kort period för tankesmedjan Nocturum. Uppdraget var att belysa nya perspektiv på alkoholfrågan, alltså att diskutera alkoholfrågor som ingen annan diskuterar. Det som skulle börja som fyra månaders anställning blev till två och ett halvt år. Det har varit ett väldigt roligt och lärorikt jobb. Jag tror att jag har fått fundera på alkoholfrågan på ett sätt som väldigt få personer har gjort. Det har handlat om allt från muslimers förhållningssätt i alkoholfrågan till vad klassiska tänkare som Sokrates skulle tycka om alkoholfrågan idag.

Allting har sin tid och nu vill jag gå vidare till nya utmaningar. Jag slutar på Nocturum 15:e maj. Det är just nu inte klart vem som kommer att efterträda min tjänst. Nästa vecka publicerar jag en sammanställning över allting som jag har jobbat med under dessa två år.

Vill du diskutera eller inspireras kring något av de spår som Nocturum har jobbat med under min period så får du gärna höra av dig till mig på oskar.jalkevik@gmail.com.

/Oskar Jalkevik

Senaste inläggen

Lämna en kommentar